n Histories-kritiese studie van die ontwikkeling van die onderwys in die Kaapse Skiereiland en omgewing, 1839-1915 - Visagie, J. H. H.(Johannes Hendrik Hough) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.