n Ondersoek na die faktore wat stapelgrootte by die merino bepaal en beinvloed - Van Rensburg, Christiaan Georg Jansen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.