Raming van genetiese parameters by Suid-Afrikaanse lusern - Van Zijl, J. J. B.(Johannes Jacobus Bostock) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.