Veranderinge in perifere vasomotoriese reaksies gedurende intensiewe psigiatriese behandeling - Van Jaarsveld, F. J.(Frederik Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1966.