Die genetiese verbetering van suiwelbeeste met behulp van kunsmatige inseminasie - Van der Merwe, C. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.