Die tekort aan onderwysers in Kaapland t.o.v. sekere sekondere skoolvakke in vergelyking met die posisie blykens 'n ondersoek in 1955 - Strydom, J. E.(Johannes Eckhard) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.