Molibdeen (VI) : kondensasie en stabiliteit van komplekse met verskillende ligande - Van der Merwe, J. P (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.