n Ondersoek na die optimale struktuur vir die beraming van oorerflikheid - Swart, J. P.(Jan Pieter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.