Ondersoekings oor houtskoolverrotting (Sponsvrot) veroorsaak deur Macrophomina phaseoli (Rhizoctonia bataticola) - Van der Merwe, Jurgen Johannes Human (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.