Wiskundige teoriee van verkeersbeweging met spesiale verwysing na Prigogine se bydraes - Von Molendorff, H.(Hercules) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1967.