Aktiveringsdeursnee van kalsiumisotope met protone en deuterone - De Waal, T. J.(Tielman Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.