Die bearbeiding van die jeug binne die Nederduits Gereformeerde Bantoekerk in die Transkei - Pauw, Christoff Martin (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1968.