Eksperimentele ondersoek van die 24Mg(p, gamma)25Al reaksie met 'n Ge(Li)-detektor - Van Reenen, Reenen J (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.