Pre- en postnatale ontwikkeling van haarfollikels by die angorabok - Wentzel, D.(Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.