Variasie in fisiologies-chemiese bloed-komponente van suiwelbeeste en hul moontlike verhouding tot ekonomiese eienskappe - Viljoen, Gert D.(Gert Diederick) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1968.