Die invloed van natriumchloried op verskillende wingerdvarieteite en entingskombinasies gekweek in sandkultuur - Van der Westhuizen, J. H. (Johannes Hendrik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MScAgric)--Stellenbosch University, 1969.