Die nuwe benadering tot laerskoolwiskunde : 'n didaktiese verkenningstudie - Van Schoor, J. A. M.(Jacobus Abraham Mouton) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.