Die sintese van monoterpenoiede deur die Lewissuur-gekataliseerde asilering en alkilering van isopreen - De Villiers, D. J. J.(Daniel Johannes Joubert) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.