Edelmetaalontledings deur middel van atoomabsorpsie met hoe-intensiteit holkatodelampe, selektiewe modulasie en 'n ultrasoniese verstuiwer - Van Rensburg, H. C.(Helgard Cronje) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.