Ideologie en tyd : 'n ondersoek na die aard van ideologie deur middel van struktuuranalises van tydkonsepsies onderliggend aan sekere politieke teoriee - Van Vuuren, Willem Lombard Jansen (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.