'n Be-oordeling van die Ou Testamentiese stadbeskawing in die lig van die argeologie en die profesiee van Jesaja - Van der Merwe, Johannes (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1969.