n Ekonomiese ondersoek na vervoerfasiliteite in Suid-Kaapland met besondere verwysing na die belangrikheid van Mosselbaaihawe - Stroebel, A. C.(Abraham Carel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Com.) -- University of Stellenbosch, 1969.