n Ondersoek na die toepassing van die parametriese versterker in die laagfrekwensiegebied - Viljoen, Hendrik Christo (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D. (Ing.)) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.