n Ondersoek van die eienskappe van vakuumbeton met die oog op spanbetonwerke - Zapke, F. K.(Friedrich Karl) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Ing.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.