n Stilistiese ontleding van die Mosella van Decimus Magnus Ausonius - Van Zyl Smit, E.(Elizabeth) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.