Skoolpublikasies met besondere verwysing na die skoolkoerant - Theron, G. J. J.(Gideon Johannes Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Verhandeling (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.