Vergelyking van die invloed van koue op saad en saailinge van twee garssoorte - Van Niekerk, J. E.(Jacobus Everhardus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1969.