n Psigo-fisiologiese ondersoek na die verband tussen oogaktiwiteit en spanning in die leesproses - Roos, S. S.(Simon Stephanus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.