Vloeistofekstraksie-ondersoek na die dimerisasie van molibdeen (VI) - Smith, M. J.(Machiel Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1970.