Bepaling van die magnetiese moment van die 0,847 MeV vlak in 56Fe - Van der Merwe, Jan C.(Jan Christiaan) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.