Die invloed van perchlorate op die ultraviolet spektra van anioniese spesies in oplossing - Van Vuuren, F. P.(Frans Pieter) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.