Die makro- en mikroskopiese struktuur van die skaapbaarmoeder voor, gedurende en na partus - Van Wyk, Leon Coenraad (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.