Gemiddelde leeftye van kernenergietoestande in 30p en 75As - Celliers, P. J.(Pieter Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.