n Vergelyking van die sekulere groei, konjunktuurskommelinge en prysbewegings in die V.S.A. met die in Brittanje vir die periode 1945-1965 - Wiehahn, Hennie (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Comm.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.