Sintese van 2-0-(alpha)-L-rhamnopiranosiel-D-galaktose en sommige flavonoied (beta)-D-galaktopiranosiede en 2-0-(alpha)-L-Rhamnopiranosiel-(beta)-D-galaktopiranosiede - Van Niekerk, D. M.(Dirk Morkel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1971.