Die invloed van groeireguleerders (Alar en Cycocel) op appel en peer cultivars - Van Zyl, H. G. M.(Hermanus Gideon Marthinus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M. Sc. Agric.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.