Die roeping van Bantoe arbeiders tot die evangeliebediening met besondere verwysing na die leraars en evangeliste van die N.G. Kerk in Afrika - Van Zyl, Gert Abraham Jacobus (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1972.