Kerklike opsig en tug in die Nederduitse Gereformeerde Gemeente Bloemfontein, 1848-1948 - Van Loggerenberg, Johannes Hendrik (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1972.