Kern- en biofisiese metinge met verstrooide gammastraling - Van der Merwe, E. J.(Emiel Jacobus) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.