'n Teologies-etiese beoordeling van die situasie-etiek, met spesifieke verwysing na Paul Tillich, J.A.T. Robinson en Joseph Fletcher - Van Rensburg, Johan Janse (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1972.