Regsorganisasie en -prosedure van 'n Matlalastam met spesiale verwysing na verbandhoudende wetgewing - Van Lill, P. D.(Pieter Daniel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Skripsie (M.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.