Studiegewoontes en -metodes van matriekleerlinge en eerstejaarstudente aan die universiteit - 'n vergelykende studie - Van Niekerk, J. F.(Jan Frederik) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1972.