Die betekenis van die grammatiese eksegese vir die prediking uit die Ou Testament - Van Wyk, Arnoldus Christiaan Hertzog (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MTh)--Stellenbosch University, 1973.