Die gereelde saalbyeenkoms in hoerskole van die Kaaplandse Departement van Onderwys : 'n studie van enkele didaktiese aspekte - Schoonees, Gerhard (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Tesis (M. Ed.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.