Die invloed van die Zn-konsentrasie in aluminiumallooie op die temperatuur in 'n multibron vonkontlading - De Villiers, A. A (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (M. Sc.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.