Direklesende atoomabsorpsie- en vlamemissie-studies met 'n multikanaalspektrometer vir die gelyktydige bepaling van die belangrikste elemente in plantmateriaal - Truter, W.(Waldemar) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.