n Bestuursbenadering met betrekking tot die eksterne groei van die onderneming : 'n studie van die kombinasiebeweging - Bosch, J. K.(Johan Karel) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (D.B.A.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.