n Fisiologiese ondersoek van die swarthart-verskynsel by die cayenne-pynappelvrug, Ananas comosus L. Merr. - Van Lelyveld, L. J.(Louis Johannes) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Proefskrif (Ph. D.) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.