n Ondersoek van die voorkoms, struktuur, ontstaan en funksies van nukleosiedpeptiede - Theron, T.(Thomas) (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (M. Sc.) -- University of Stellenbosch, 1973.