n Studie van die metaboliseerbaarheid en nettobenutting van kragvoer- en ruvoerrantsoene - Wilke, Petrus Ignace (Stellenbosch : Stellenbosch University, 2012)
Thesis (MSc Agric) -- Universiteit van Stellenbosch, 1973.